Annons

Välkommen till Fotbollsbiljetterna.se - din guide till matchbiljetter

Biljetter till Premier Leauge - Engelska ligan

Madame Tussaud, London Eye, Big Ben, ja, sevärdheterna i landet är många. Men framförallt så är England känt för att ha en fotbollshistoria som heter duga. För att inte tala om alla duktiga spelare.

England var först ut i hela världen att grunda en fotbollsliga. Redan år 1888 startade landet den första ligan i högsta division, Fotboll League. Dryga hundra år senare, närmare bestämt år 1992 ändrades namnet på ligan för att istället heta Premier League. Ett par av de lag som spelar i Premier League är: Arsenal, Chelsea, Liverpool och Manchester United. För att hålla koll på årets upplaga av ligan rekommenderar vi ett besök på Premierleague.nu.

Old Trafford heter Englands största arena med en kapacitet för att ta emot dryga 76 000 fotbollsfantaster.

Här har Manchester United har spelat sina hemmamatcher sedan år 1910 och stjärnor som Christiano Ronaldo och Dwight York har skjutit bollen i arenans mål flera gånger.

Många oförglömliga matcher i Premier League spelas i Arsenals nybyggda hemmaarena, Emirates Stadium som ligger i London och tar in över 60 000 åskådare.

Det är inte att rekommendera att du väntar med att köpa biljetten tills du är på plats. Eftersom att det blir slutsålt väldigt fort bör du förboka din biljett för att garantera dig en plats på läktaren. Det kan du göra genom en mängd sajter, här nedan har vi tagit fram några förslag.

www.londonfotboll.se På den här sajten kan du förutom att boka biljetter även läsa om klubbarna. När du först kommer in på sidan väljer du vilket lag du vill se spela då kommer listan över befintliga matcher upp och sedan är det bara att sätta igång att boka.

www.premierleague.com Det här är Premier Leagues officiella hemsida. För den engelskspråkige finns mycket intressant läsning om Premier Leagues historia, matchstatistik och härliga fotbollsbilder. Söka fram tillgängliga biljetter gör du enkelt genom att välja när, vart och vilken klubb du vill se spela.

www.ticket2.com Om du letar biljetter till matcher spelade av de stora lagen Arsenal, Liverpool, Manchester och Chelsea har den här svenska webbsidan mycket att erbjuda. Det finns biljetter till samtliga av deras matcher till försäljning, men skulle det vara så att du vill sälja din biljett för att istället gå på någon annan toppmatch finns möjligheterna att göra det här.

www.gosporttravel.com Genom den här sajten kan du välja mellan att antingen bara boka biljetterna till de heta mötena mellan lagen eller att boka hela paketet, det vill säga hotell plus biljetter till matcherna. I vänsterkanten väljer du fotboll och därefter den ligan du vill se spela så kommer spelschemat upp.

England som med sitt stora utbud av både arenor och lag som spelar borde ha gott om platser till matcherna, så är det tyvärr inte. Det beror på att det i det här landet finns massor av fotbollsfantaster som vill se fotboll för att inte tala om alla de turister som åker hit bara för att se alla toppmatcher gå av stapeln i någon av alla de välkända arenorna. Boka därför både hotell och biljett i god tid innan du åker.