Annons

Välkommen till Fotbollsbiljetterna.se - din guide till matchbiljetter

Andra sportbiljetter

Förutom fotboll så finns det en mängd andra sporter som kan vara roliga att se på plats. Att få vara del av en publik under en match är en upplevelse som är svårt att finna på någon annan plats. Tillsammans med andra supportrar får du dela glädjen vid ett mål eller en vinst och inför laget får du chansen att personligen visa ditt stöd. Här nedanför får du information om hur du kan få tag på biljetter till matcher i andra sporter.

Ishockey
En sport som det finns ett stort publikintresse för i Sverige är ishockey. I var och varannan stad finns det en lokal klubb att gå med i om man är intresserad av att börja spela, eller bara vill ha en klubb att stötta. De olika klubbarna spelar i flera olika serier, där den allra största är SHL. Här gör de bästa klubbarna upp under säsongen och tusentals biljetter säljs inför varje match som spelas. Är du intresserad av att se din klubb så får du enklast tag i biljetter genom att kontakta klubben, alternativt den arena som håller i matchen.

Världsmästerskap i ishockey
Även när det svenska landslaget spelar är intresset för biljetter stort. Inför ishockey-VM så brukar biljetterna gå åt ganska snabbt, så det gäller att vara ute i god tid om du vill få chansen att se Tre Kronor spela i turneringen. Under åren så har det varit mycket prat om att biljetterna varit väldigt dyra och efter det har man valt att sänka biljettpriserna för att på så sätt kunna fylla arenorna under mästerskapet. För att få tag på biljetter till hockey-VM så ska man kontakta IIHF, International Ice Hockey Federation, som arrangerar mästerskapet. Här får man då ansöka om biljetter, precis som inför stora mästerskap i fotboll.

Mindre kända sporter
För de sporter som inte är så stora, men som ändå har en etablering här i Sverige så är chansen stor att mästerskap av olika slag hålls här. Exempel på sådana sporter är bandy som spelas utomhus och innebandy. I många fall arrangeras då dessa mästerskap i mindre städer där intresset för sporten är stort. Kanske är det din hemstad som håller i nästa stora turnering.